Utleievirksomhet

Aase Apartment leier ut leilighet i Malaga, Spania:


Velkommen til Aase Apartment, stedet for rekreasjon, hvile, trening og velvære. 

Nydelig, stor penthouse-leilighet med beliggenhet inntil golfbane, tennisbane, tett ved havet og felles svømmebasseng. 

Lokasjon:
Penthouse-leiligheten ligger 20 minutter med bil fra Malaga flyplass i et rolig og barnevennlig strøk. Det er togforbindelse, og leiligheten ligger videre 20 minutter fra feriestedet Fuengirola. Det er kun 15 minutter å gå til en av de mange strendene i nærheten. I nærheten finnes det restauranter, shoppingsenter, basseng, tennis- og golfbane. 

Leiligheten - 98m2: 
- Møblert stue med TV med nordiske kanaler
- Internett
- Master soverom med eget bad
- Familie soverom med 4 sengeplasser
- Dobbelt soverom 
- Bad 
- Kjøkken med oppvaskmaskin, mikro, komfyr, dekketøy. 
- Terrasse 40m2
- Heis fra bakkeplan
- Egen parkeringsplass i lukket anlegg
- Totalt anntall soveplasser: 8 stk.

Videre informasjoner vil bli sendt ved nærmere forespørsel.

Fasiliteter:
Stor sydvendt terrasse utenfor stue med salong og spisebord. Baldakin som kan trekkes over der det ikke er tak. Terrassen har utsikt til havet.
Svømmebasseng med god plass for opphold og soling. Rolig beliggenhet inntil golfbane. 
Privat, lukket og trygt bo-område. Dagligvarebutikker i nærområdet. Leiligheten leies ut fullt møblert.

Utleiepriser:
Leiligheten leies ut for minimum 1 uke av gangen.
Egner seg godt for to-tre vennepar eller familie som vil ha en fin opplevelse i Benalmadena. En gjeng på sykkelferie vil også finne dette perfekt. 

Vinter/Vårsesong: Kr. 3500,- pr. uke: 1. nov-14. juni 
Sommersesong: Kr. 5500,- pr. uke: 15. juni-30. aug
Høstsesong: Kr. 4000,- pr. uke: 1. sept-30 okt.

I tillegg kommer utvask etter opphold som eget firma gjennomfører. Dette koster kr. 700,-

Alt er inkludert i leie; tv, strøm og internett. Depositum. 

Kontakt oss for tilbud på en god ferie!

Kontaktinformasjon:
Stein Magnus Olafsrud, mobil 92452003, mail: olafsrud@me.com 

Henning Aase (eier), mobil 90788345, mail: henning@aasepm.no 


Utfyllende informasjon om området:
Benalmádena Costa er den nederste delen som ligger nærmest kysten. Karakteristisk for Benalmádena Costa er Puerto Marina, som med sine runde gulhvite bygninger fremstår som et slott med luksusbåter rundt. Fra havneområdet tilbys det både seilturer, fisketurer og paragliding. Flere av båtene er vakre og passer til bryllup eller firmaturer. Havna har leiligheter, forretninger og serveringssteder. Vest for marinaen, nedenfor hovedveien, finner du en ca 2 km lang strandpromenade med utsøkte fiskerestauranter og andre typer restauranter på rekke og rad. Hele området er flislagt, med innslag av mosaikk. Her står kelnerne klare for å skjemme deg riktig bort. Under en av de tusen parasollene på stranden kan man virkelig slappe av med et kjølig glass i hånden. Du blir tilbudt forfriskninger, massasje, klær, klokker og solbriller. Vest for promenaden ligger en rekke fine golfklubber.

Severdigheter i Benalmádena:
Benalmádena Pueblo er en severdighet i seg selv. Besøk den gamle kirken Santo Domingo og de vakre hagene rett ved som kalles Jardines del Muro. Her ligger også Mariposario, som er en innendørshall med vakre sommerfugler. Det er ganske spesielt å sitte på en krakk med en vakker sommerfugl i håret. 
Besøk også det «Førcolumbianske» museet. Dette er den siste av sitt slag i Spania. Her er samlet arkeologiske funn fra området og du får se restene etter tidlig kulturer i Mexico og Mellom-Amerika. Nede i Benalmádena Costa finner du det arabiske, røde slottet Castillo del Bil Bil. Dette brukes til utstillinger og konserter og mange fine bryllup arrangeres her.

Shopping i Benalmádena:
Shopping i Benalmádena er delt inn i tre bykjerner, nemlig Benalmádena Pueblo, Arroyo de la Miel og Benalmádena Costa med den flotte strandpromenaden og havnen Puerto Marina. Benalmádena har lange tradisjoner innen turisme og du finner derfor mange butikker og kjeder der du kan finne noe for en hver smak. Men shopping i Benalmádena er ikke bare kjente merker og ensartede kjedebutikker. Her finner du også små uavhengige butikker som importerer designerklær som passer for enhver smak. De fleste småbutikkene og kjedene finner du i hovedgaten i Benalmádena sentrum og nede i havnen.

For videre informasjoner se: www.megafon.net


Facebook - klikk her: Aase Apartment på Facebook


Velkommen til oss!