Om oss

Aase prosjektmegling bidrar med veiledning og konkret hjelp for selskaper som skal kvalifisere seg til prosjekter. Også gjennom selve utviklingsfasen i prosjektene og ut i driftsfasen kan selskaper få drahjelp.

Aase prosjektmegling arbeider først og fremst i olje- og gassindustrien. 30 års hands-on erfaring på alle organisasjonsnivå i oljeindustrien har gitt Aase prosjektmegling et kontaktnett, forståelse og erfaring på hva som skal til for å lykkes i bransjen. I tillegg bidrar Aase prosjektmegling også til prosjektmegling/prosjektledelse innenfor eiendomsutvikling på såvel tunge som små og kanskje utfordrende prosjekter.

Sponsor-rådgivning for organisasjoner og idrettslag er et av våre spesialfelt. Aase prosjektmegling hjelper lagene/organisasjonene med å møte selskaper som i utgangspunktet er villige til å bidra med sponsorkroner. Vi bidrar til å analysere organisasjonen / idrettslaget, og formulere verdier og holdninger de ønsker å skape i forkant.

«Mestermøte» er et eget område hvor vi jobber med å planlegge, gjennomføre og evaluere events for firmaer og organisasjoner. Dette innebærer ide og gjennomføring av skreddersydde arrangement for din bedrift. Her har vi også tette samarbeidspartnere innen kulturlivet og reiselivsbransjen. Kontakt oss for rådgivning, vi står til din tjeneste.

I 2014 startet vi opp med utleievirksomhet. Aase Apartment er en flott toppleilighet i Malaga, Spania. Når denne ikke er i privat bruk leies den ut til gunstige priser hele året. Få mer informasjon på vår Facebookside: Aase Apartment
treemirror