Mestermøtet

Mestermøtet er et konsept som bygger sammen organisasjon, styre, ledergruppe eller andre grupper som trenger samhandling og team building. Vi utarbeider ferdige konsepter for den enkelte organisasjon og er godt egnet der organisasjonen vokser eller der nye etableringer skal gjennomføres.

Dette skjer gjennom et såkalt «Mestermøtet» der gruppen møter en kulturell «mester». Essensen er at Mestermøtet er en samhandling mellom gruppen og «mesteren». 

En mester kan være en kunstner, artist, idrettsmann/kvinne eller en leder i bedrift. Vi har alle gjort mange valg – noen kloke og noen mindre kloke valg. Hva er det som gjør at vi er der vi er – har den jobben vi har – utøver den kunsten vi utøver? Hva er det som har gjort oss til de vi er? Hva gjør vi for å komme videre og nå nye mål. Nå lenger frem. Vi kan faget, vi har løsningene, men vi skal spille på lag. Vi skal spille på lage med andre mennesker som skal være med å sammen hjelpe oss videre.
Vi er alle sårbare. En kunstner er det du ser, hører eller presterer. Han eller hun kan ikke skjule seg bak noe som helst. Kunstneren/artisten er akkurat så flink som du syntes han er. Han kan ikke skjule seg bak firmanavn, eller at en tredjepart ikke har jobben når noe går galt. Hva kan vi lære av kunstnere og hva kan kunstnere lære av oss? Hvem er kunstneren og hvem er vi?

Et mestermøte skal først og fremst være et møte med en mester, men det vil også være et møte med deg som leder. Vi inviterer til et kulturelt møte med sterke personer der vi sammen prøver å finne fellesnevneren.
Vi har mesteren. Kontakt oss for mer informasjon.

Lokasjon for Mestermøtet vil være på plasser der du opplever god atmosfære.